Din dag är idag!

Idag är det så jäkla trisst väder, fast inte som det var i måndags. Min lilla röda har inge dubbdäck på sig än så jag vågar inte riktigt köra när det är halka åsånt,..pappa får fixad e nån dag!
Idag har det annars snurrat i huvudet om Varför man luktar illa i munnen på mogonen, och varför det inte gör det på alla. Detta skall jag fråga på apoteket på torsdag, måste få rätsida på de hela :)
Daniel har stadskörning i Jönköping och borde ha kommit tillbaka till Falköping ungefär nu...jag har vart ute och gått med Stina som la en redig en på en liten "kulle" mitt i allt gräs.
Idag händer det visst inte så mycket mer, ska ut och rida Musse snart, därefter skall det duschas och sen så bär det va in till Falköpings Sångsällskapet... fast innan det så är det vänner på femman kl. 14.10. Jag är helt tokfast i det, jag pendlar mellan Simpsons och Vänner hela tiden!

Usch, måste göra mat snart med...

Jag har iaf fått tid för en arbetsintervju på Lindas mammas jobb, Manpower i Skövde. Jag sökte det för säkert två månader sen och de hörde väl av sig för tre veckor sen eller nåt, sen har de ringt när jag vickat så jag har inte kunnat svara. Det gäller iaf ett jobb som telefonförsäljare. Fast grundlön 75/h =12 500 kr/mån utöver det får man OBtillägg och provision... provanställning 6 mån å ja, ni vet hur det funkar. arbetsveckan är mån - tors kl. 12.00 - 21.00 vi får väl se hur dte blir :)

nä, nu måste jagväl börja gör amiddagen tror jag, pasta idag också, tänkte åka ner till Kroons och se ifall de har några goda pasta såser eller pesto nåt ..

http://www.lexmarkprintertest.com/ får man just nu skriva ut en gratis bild utan att behöva betala för ngt i fortsättningen :)

HO!

Tjenispenis alla!

JO, nu är det såhär, att om någon skulle vilja komma och se Zandra och mig i "a new york life" gratis tillsammans med en kompis så kan det fixas!
Det behövs nämligen folk som håller koll på kläder, mat och smink å allmännt bara hjälper till lite bakom scenen under helgen. För detta får man två gratisbiljetter till någon av föreställningarna den 26:e och 27:e.

Låter detta intressant? Hör av dig till mig :)

förövrigt ikväll så är det FEST!!! :P

Fredag

Ikv äll är det fredag och jag har arbetat på min "ranka" med blommor som slingrar sig på den högra sidan om min väggspegel. Det blir jävligt bra faktiskt, men den är inte klar än så jag lägger inte upp ngn bild. jag sitter och väntar på att guldgruset skall torka på de röda blommorna.. och det verkar ta lite tid.

Daniel är på ngn fest i Skara så jag har spenderat min kväll med att titta på Idol (thank you God for kicking out "PINK-HAIR" from the fuckin' shit) och Hej Bababajs och sen började Jordan bostonläkare och då orkade jag inte titta mer.

Jag och Martina har fått i uppdrag att måla scenografin till musikalen, det skall bli riktigt intressant. Från början skulle det vara bara jag, tyckte regissören, men de går inte att måla utan vägledning av ett proffs! :)

Idag har jag för övrigt haft först matteprov, jag var 2 poäng från MVG, fattar ni?! Jag, nollan i mattelixom, de värsta varväl att jag förlorade de två poängen på slarvfel, jag hade skrivit av talen fel. men jag satsar ju på VG så jag blev glad ändå =)
Sen sprang jag och Ilma och solade och sen käkade suz och jag på wookstugan. gott de, fast inte som Fias och mitt ställe i GBG... non.

torka då dumma färg.

Om det är ngn som har ngt förslag för morgondagen så finns jag här, Daniel ska ut då med och om inte färgen har torkat så ;)

nattinatti pluttar!!

hits