Tack!

Adrian's Apartment kom på andra plats och åkte därmed ur toppen, men det gör inget för jag vet att jag har goa kompisar som ställer upp!!

Många kramar till er mina smultron!!


Livet efter Tyskland höhö

Det är mycket som händer nu, men också mycket som Inte händer :S

Jag Har faktiskt börjat ta tag i mina läxor på lärcenter, men känner att om jag verkligen stod inför valet mellan lärcenter och ett jobb så ere ajöss lärcenter.
Men de lär ju inte hända, men jag har börjat acceptera det mer...öööhh...bättre :D skolans lutar 16 december.
Ilmis å jag skall iaf kolla in utsikten i Skövde på fredag...

Nästa vecka så är det helrep i Vara konserthus måndag - fredag, jag och Zandra ska sova över där med alla hip-hop-dansare som kommer från Göteborg, scary :D fast kommer nog sakna Daniel lite...

Idag ska jag och min Dannegris åka till Göteborg och köpa en skinnajacka han har hittat. Redigt läcker han är! (i den...fast annars också hihi)..

Och ja, vi klarade av Tyskland med glans, fast en del tyska kärringar var väldigt noschiga och vägrade prata engelska och fortsatte prata tyska med oss fastän vi redan sagt "einschuldegung, sprechen Sie english? Cuz we don't speak German..." (ursäkta min stavning :D) ajja... men det blev iaf några fina souvernirer inhandlade..hähä ;) På båten trodde vi att det skulel vara party...det var det väl på sätt och vis.. 50+ (USCH!) så vi hade eget party i vår hytt :)

I helgen är det fest iaf... Halloween-tema vad jag förstod... och sedanvidare för att träffa Hilding som ska ha fest hos Tommy på lördag och därefter Terassen?? Ja, vi får la se,,kanske hamnar någon annanstans :P syns vi??

och älsklingar.... ni vet väl att OM Adrian's går vidare denna veckan, så måste vi ha lika många röster nästa vecka också för att hänga kvar :D tack för ert stöd, betyder mer än ni tror! strössel

Några bilder från tysklan i omvänd ordning (vi har fotograferat utan blixt för att inte reta upp några galna tyskar) :D

tysk6
På vägen till båten, skittrött i benen. Karstadt (stavning?) i  bakgrunden.
tysk5
Efter en hel dag av spring sen kl. 9.00 så är man rätt dö när klockan är 17.00. WE KNOW KIEL  NOW :S
tysk4
Daniel inne på H&M, Killen var grymt trött på H&M och alla andra tjejbutiker vid det här laget :)
tysk3
När klockan var ungefär 12.30 var vi hungriga som små getter och åt därför på något mycket exotiskt och absolut unikt, som bara finns i i Tyskland. Skojja bara, vi tog närmsta ställe inne på "Sophie's något" - buger King!
tysk2
Inne på Karstadt fanns det 5 våningar fyllda med allt mellan himmel och jord som behövs i ett hem/garderob/kylskåp etc (mestadels konstiga prislappar och en hel del skit)
tysk1'
19.30 i Sverige innan avgång till tyskland. En hel hytt för oss själva och så delade vi på en 80 cm säng. :P

RÖSTA PÅ OSS!!

Nu var det så att Adrian's Apartment fick med en låt på Skaraborgstoppen --> http://www.sr.se/cgi-bin/skaraborg/program/index.asp?ProgramID=1100

På hemsidan kan man också lyssna på bidragen, för att rösta skriver du ett mejl till skaraborgstoppen@sr.se och säger att du vill rösta på Adrian's Apartment

SNÄLLA RÖSTA PÅ OSS FÖR ANNARS ÅKER VI YUT NÄSTA VECKA!!

Puss ;)

dagen för dan!

Ha, nu vet vi äntligen ett sätt att komma ut till hamnen, jag mejlade info.se@stenalline.com och fick svar efter 5 minutos!

Nu ska jag precis bege mej ut till  musse för att rida barbacka... jag har också hittat en frisyr jag kan tänka mej att ha....ännu kortare, men förmodligen snyggare än det jag har nu, who knows...jag hittad eiaf ingen bra bild, men tjejen som har huvudrollen i 40 nights & 40 days..eller vad den heter josh hartnett... hon hade den frisyren nästan i en annan film...
om jag har kvar min lång lugg...klipper kort på båda sidorna (inte jättekort) och sedan längre ibak..ungefär som när hilding hade sin mohikanperiod fast lång lugg och mer hår mitt på huvudet... jag vet inte, men det är snyggare när det är svart, det vet jag :P,,,

nä. tjosvejs, jag måste hinna rida (som tar minst en timme) dammsuga, städa, tvätta, packa å k olla över matten!

tjosvejs lingonfejs :D

Till Kil!

hej hopp snopp!

Jag och Daniel ska åk atill Kil på torsdag till lördag, skall bli oerhört mysigt.... inte spännande direkt...kanske.. ajja.. men vi vet inte hur vi ska komma dit :S
Vi har en färja att passa i Göteborg, så klart, å till Götet ska vi ta tåget...men sen då?!
De löser sig nog 8)
Han sitter förresten och "lanar" just nu, lixom Sanna och Sven så ska han och hans kusin Johan "wowa" fram tills på onsdag.... han blir väl säkert fast nu han med =)

På onsdag ska jag och Zandra till Music Factory i Skara, vi är ju då som sagt körsångare i " A new York Life" och håller just nu på att reptera för fullt till premiären den 26 November (eller nåt sånt) :)

Idag hade jag och Ilma vårt andra föredrag i Engelksa A på lärcenter. Ett MVG blidde det där, men är ändå inte nöjd... jag vill ha ett jobb! ... ajja... just nu e de lata dagar fram till kil iaf!

Inte en jävel hörde av sig till oss angående bandet... de typ bara snodde papper, men jäjä... vi löser nog dte också...

jag hittade en rolig grej idag också... det finns olika webbkameror uppsatta överallt i olika städer i olika läder... dessa kan man styra själv å titta hur det ser ut där.. jag har idag sett Sidney, Detroit och Italien.. supertufft *drömma isg bort* och webbsidan är;
http://www.teleobjektiv.com/WebCam/index-webcam.htm
rekommenderar om man vill bort en stund

jäss, nu ska jag sova och imorgon ska jag ha en fet sovmorgon! Sen ska jag gå ner till kroons i mysbyxor och köpa en fryspizza och lite popcorn å sen ska jag kolla på lättsamma amerikanska komei-shower och sen, kanske, om jag har tid i någon paus på kvällen.. så ska jag kolla över matten och färga mitt hår svart igen :D

åh. jag är alldeles för mycket förkär i dig!

Just nu är jag ingenting annat än bara äckligt kär.

Till min Daniel

Tack för en underbar kväll och natt och halv helg!

Du vet vad vi önskade och jag hoppas, vi klarade det igår och det kan inte bli bättre än såhär!

Du i mitt hjärta!

good

Kära Dagbok!

Livet just nu är både pest och maräng (ett hårstrå i min dyra efterrätt).

Jag känner väldigt mycket press på mig själv att orka att lyckas höja min gamla betyg. Jag har varken motivation eller vilja att göra detta, men har lixom inget annat att göra. Att gå hemma hela dagarna skulle vara än värre. Jag ogillar lärcenter med alla gamla nyutbildade 55-åriga tanter och gubbar som pratar engelska turistdialekt. Jag vill ha ett jobb och sluta plugga.
Jag är skitkänslig, lixom Ilma var i våras. Jag får inga utbrott, men gråter jämt. Jag läste en liten notis i Falköpingstidningen om en mamma som räddat sin 5-årige son från att drunkna i en brunn genom att kasta sig i det kalla vattnet, hova upp honom ... sen fastnade hon själv där. Jag grät vid frukost bordet. I vanliga fall skulle jag bara tänkt att hon var otroligt modig, men istället kände jag mig in i de känslor som hon skulle ha haft. Jag storlipa, efter nån minut var jag klar och vände sida. Det är bara irriterande att dte händer sisådär sju gånger om dagen. pillerhelvete.
Min katt är deprimerad. Han tycker antagligen att all uppmärksamhet riktas mot den bortskämde snorungen som äter upp hans mat och skäller och hoppar på honom, när hon inte fattar att vuxna katter inte leker med skitungar. Han matstrejkar därför och är mest tyst. Idag ägnade jag större delen av att borsta honom (han både rev å bet mig och borsten), tvätta honom och torka honom. Jag lade för strykbrädan så att Stina inte kunde komma in i finrummet, där han låg och sov. Jag myste och busade med honom.  Nisse är en butter liten man som vill dricka ur glas och sitta på köksstolen, precis som alla vuxna gör. "jag är en människa!"
Mitt rum är en svinstia. Egentligen är den väl inte så väldigt grisig, jag vet precis vart jag har alla grejjer, men nån hade skruvat ner värmen och jag råkade mosa en brunspindel i min väska (UUUH!!!) och blah! jag HATAR spindlar. äckelpäckel! måste städa imorrn.
Vår "girls-out" i lördagskväll blev inte som vi hoppats. Jag och Fia var skittrötta efter en dag av stress i Götet och vi kunde inte enas om vart vi skulle. Det blev till slut Terassen. Kasst. Det sög fullkomligt. Blandade åldrar på folket och nåt liveband som var ännu tråkigare. En tjej smällde upp en dörr på min arm så nu har jag ett fett brunt blåmärke (brunmärke?). Zandras dejt (eller ja, jag försökte para ihop dem) trodde att vi skulle komma till Krickelin och träffa dem där.. eller Zandra skulle träffa honom där.. men när vi sa att vi skulle vara i Falköping så kom han snällt dit ändå, själv.  Sedan bråkade jag å D. Fast det var inget vidare allvarligt. Men det sög bara ännu värre efter det. Som avslutning på kvällen (förutom alla svartfärgade skövdesmåbarn som satt längst bak i bussen och väsnades) så kom det fram en liten man, kortare än mej, keps och persingar i varje utstående kroppsdel i ansiktet och stötte på mej vid tågstationen. Han hade sånt där tunnt strutformat skägg på hakan och undrade om jag skulle åka med bussen till skövde och något annat fånigt som jag inte minns. Zandra asgarvade.
Jag har en finne i näsan.


Bolagret i Gällstad är att rekommendera! Jag och Daniel var där i söndags och det var en trevlig överraskning. Där Lager 157 förut hade barnkläder och skor, ligger nu en inredningsaffär i prisklass med IKEA. Det fanns hur mycket gott som helst att titta på, så glöm inte att gå in där nästa gång.
Den 14 Oktober ska Falköpings Sångsällskap ha en liten konsert kl. 19.30 i Fredrikbergskyrkan. 50:- för vuxna och 20:- för ungdom. Skymningsljus. Det är en liten viskonsert med kör och solister som handlar om styrka, kärlek och tröst. Alla pengar kommer att gå till Rosa Bandet, bröstcancerfonden. Jag och Zandra kommer vara där ;) (jag ska sjunga Stilla Ro och Nära)
Jag och Martina satte i fredags upp en lapp på musikskolan om the band. En gitarrist, en trummis och en basist. Inegn speciell ålder sökes bara några med mycket tid, tycker om att stå på scen och kan sitt instrument. "Hej, jag heter Magnus och går i sjuan och har spelat gitarr i två år. Är det ett rockband??"
-Imse Vimse Spindel klättra' upp för trån'. Ner faller regnat.. "jättebra Magnus, inte riktigt vad vi söker"
Jag är så glad att jag har mina vänner. Vad skulle jag göra om inte du höll koll på mej Ilma?
Livet med Daniel är underbart, på alla fronter ;P Älskling, jag vet inte vem jag hade varit utan dig. Jag har blivit sådär mammig också, pysslar om och stoppar om när han är lite krasslig... ni vet killar när de blir sjuka :)...


hits