wihu!

Jomen!

 

Tjejernas ute i lördag. Helt väldigt lyckat! Vi gick till plantis å shejakde buttarna och ragglade hemmåt efter stängningsdags! Lagom mycket folk och trots envis kåtisar så lyckades vi ta oss därifrån! :)

 

Dagen efter gick vi upp i ottan för att hinna med tåget till Göteborg för att inspektera liseberg. Inspektionen inleddes med att Jessica tappade bort sin plånbok (egentligen va de en än mer bakis Zandra som tapppade bort den), men den hittades och vi kunde lugnt gå vidare. Vi fann den nya attraktionen, samt flumride och top-spin var ur funktin (jeffla skit)! Balder var typ inte nåt rolig, möjligtvis kanske första backen, men sen ba' blää. vi återvände hem.

 

 

Lindas syster har fått sitt barn nu, 20 Juli, Lina. Vi skrev tal det sista vi gjorde i svenskan, kom att tänka på det nu, för jag skrev avskedstal till min hund. Hon är död nu, somnade in under natten till i måndags. Weird att dessa fullföljde talen vid samma tid...

 

Farväl min lilla underbara vän! Det var inte lätt på slutet men jag är ändå glad att vi stötte på varandra under livets färd!


Sommarland

Idag tog jag med min yngsta bror till Skara Sommarland i ganska dåligt väder. Jag slapp iallafall att bada. Jag fick två fribiljetter (kanske lite snålt enligt mig) så jag gav den ena till Calle.

Vi åkte väl typ alla attraktioner 5 gånger för att ungen envisades med det och sedan mumsade  vi tacobuffé, spelade i spelhallen, drack slush, kissade på toan, åkte tåget, hälsade på alla mina jobbkompisar, och blev blöta i newton.

När klockan närmade sig 18 och vi varit där i mer än 6 timmar så vek sig mina ben och jag fick muta honom med glass för att han ens skulle gå i riktning mot utgången.

"Jag vill inte gå än, det var så roligt här", roligare på Liseberg, att åka tre karuseller om och om igen va vl ingen höjdare. men det var iaf ingen kö! Thank God!

 

Är det sant att åldern för att köpa sprit i baren kommer höjas från 18 till 20 efter nyår?


Regnväder

Ja, sommarlands gästrekord ligger iår på ca 7400/dag, inte så mycket. Jag trodde det skulle vara många fler när det var som allra bäst väder, menmen, där ser man.

 

Min kamera är  hos Daniel så jag kan inte visa hur snyggt det blev i mitt rum efter att ha slängt ut soffan och byrån. Min gungstol är bästigast å ja, freeeeshar lixom. :)

 

Daniel var å fiskade igår me sitt gäng å de fick som mest ett par mörtar *fniss

å jag längtade massor efter honom. Vi har nästan tagit oss förbi 4-månaders strecket nu och jag är fortfarande massor-förälskad. pirrpirr och fjantig lixom..inte alls som andra varnat för "3 månader å sen e allt som vanligt igen". hepps. Men igår var första dagen som vi inte hördes av förrän sent på kvällen, det var lite läskit faktiskt.

 

.... I only want a little part of you....

 

 


sommardagar

Åh. 2 veckor har passerat och jag har mått underbart!

Första veckan spenderade jag och Daniel hos migg, då mina föräldrar var bortresta till Österlen. Vackert väder med frukosti trädgården med melon och nyrostat bröd med skagenröra på.

Veckan därefter var vi hos Daniel då Hans föräldrar var i Pragh. Solade i trädgården och hade vattenkrig.

 

Nu är man hemma igen och ska ta tag i saker å grejjer igen. Här är min lista för kommande månaden (hoho);

 

1. Skall häva ut min mycket otympligt stora, ärvda 100-åriga byrå och ersätta den med en liten ärtig en från IKEA, tillsammans med ett klädskåp och en spegel. Tänkte passa på att häva ut min soffa, införskaffa en vilstol, matta, golvlampa och golvväxt istället :)

 

2. Ilma kommer hem på söndag och har därefter en vecka ledig tid, jag å mörtan tänkta (om alla är lediga) ta med henne till Stockholms jazzfestival. Sådär lagom för en dag ju! :) Därefter tänkte jag å pilma ta med våra grabbs till Lizzan någon dag?

 

3. Ska börja citera alla roliga saker som barnen på sommarland säger till kotten (jag alltså). Har hittills fått in ett riktigt fyndigt ett. När vi åkte tåget var det en liten kille som kläckte ; "Kotte, alla människor kan inte vara glada och den som gnäller är en gnällspik", på bred skånska. Så ofattbart gulligt! Sen undrade han om han fick sitta i mittknä, men där hade jag ju min mage så jag pekade på magen och lyfte lite i den för att visa att den tog upp all plats i mitt knä. "Har du ont i magen? Mamma, Kotte har ont i magen, vad ska vi göra?" Mamman svarade "Han har väl ätit för mycket" - "Är du hungrig?" frågade lillkillen och grep tag i några löv ..

 

4.  den 6 augusti så är vi några som ska sjunga "fredssånger" på Plantis, jag vet inte riktigt vad detta innebär och inte Ylva heller, men jag måste börja förbereda så är det någon som har några förslag så blidde jag glad :D

 

5. Någon som ville gå på Göteborgskalaset??

 

 


hits