tjolahopp så rider vi!

1. Jag läser tillsammans med Ilma och själv och med Linda och Ellen Westerberg ; Svenska B, Engelska A, Engelska B och Matte A :S


2. Roger, God, jag hoppas verkligen att du får de bra där nere! hemlängtan är fan inte kul, men du är en kul kille så du klarar det! :)


3. Idag provred jag hästen som mina grannar köpt. En vallack/fjording/11 år/heter Musse/ och inte alls för fet som många av dem blir MEN om han var skänkeldöv. MEN det går nog bra ändå, för jag vill jättegärna komma igång med ridningen och om grannen får som hon vill så börjar jag snart rida den en gång i veckan då ägaren är på konfirmationskurs!


4. Idag var det Idol på tvn, fast jag missade starten för att jag kom lite senare hem från ridningen. Men jag känder allt igen en där, Daniel, som gick ut musik i skövde iår, eller var det förra året? ajja, undrar hur det gick (vi jobbade på mcdonalds ihop förra sommaren)...men Idol är alltid kul, synd bara att det är lite mindre kul iår..'


5. Idag har jag också ägna mig åt att vicka i Spanska på Stenstorpsskolan, inte för att jag kan ett ord spanska,,,men tålamod hade jag med de små grisarna ändå. Jag lät dem sitta precis vart de vill (vilket var ett misstag) och då var det självklart en kille som fick sitta själv. Så dåligt samvete jag fick! Han såg så ledsen ut hela lektionen och jag kunde inget göra. Jag ska antagligen ha dem imorgon med, I spanska och då ska jag minsann se till att de sitter flera tillsammans!  Jag ska också vicka resterande eftermiddagar av denna veckan i SO *wuhu... n ågot jag kan iaf. MEN Frejman tyckte att jag skulle hålla föredrag å grejjer om när jag var i Polen och besökt Auschwitz,,, men jag tror jag föredrar diskussioner... det är kul!...tycker jag iaf, bättre än att hålla i en oförberedd lektion om judendomen! vi får se vad det blir, men alla minns väl nutidfrågorna ;)


6. Martina och Fredrik är i Grekland nu, ligger äskert och solar på någon strand ... tar månskenspromenader och sånt där annat gulligt som man gör. Daniel...?

Godnatt nu! pusselå sluskel!!


"haha"

hur var det i skolan idag då?"Fan va gött, jag har fortfarande lika mycket i studiebidrag som snuttarna på Ålle, men jag läser bara 4 kurser!! och hemma dessutom, + att jag redan läst skräpet förut. hehe, sovmorgon varenda dag! wihu!!
Problemet är vad man skall sysselsätta sig med under dagarna, sökte ju lite jobb, men har inte fått något än..Nu ska jag packa för jag ska till min lortonge å mysa lite hade jag tänkt. men måste vara hemma igen nån timme efter att mor gått för vår valp kan inte vara ensam så länge. Då blir hon ledsen å är jobbig mot nisse .I helgen har roger fest, som jag å D ska på med Ilma å co, sen på lördag är det matfestival å då ska jag å herr Mys på bio. Vi har en vit helg för att kurera oss så smått, iof så tvivlar jag på att D kommer klara det. Han säger det men jaja, tycker om honom så fruktansvärt mycket Även om han ändrar sig, mitt flumm!

Imorgon är det förövrigt 5 Månader och 6 månader sen vi kysste varandra för första gången...helst sjukt hur fort det går!

poose out!


I want u back!

Lindailmagröntgusten

 

Pottpurri. Jag kan inte låta bli, jag blir så glad när jag går igenom gamla bilder!

 

allasofiafestasolaiomj+f ja, herre gu'...

 

 


Små kexsmultron

Tittade igenom mina bilder och tilll min förfäran så fann jag att alla mina bilder från Ållympiaden på något sätt försvunnit. Mitt letande har inletts och jag skall imorgon titta igenom mors dator :S

 

(På lördag är det Maratin Rock i Falköping och då tycker jag att ni skall komma dit å shejka butten !!! )

Så när jag tittade igenom mina bilder så hittade jag lite gottigott....

 

 

jag21m&FS&LZ&R

sötast är mina vänner....

 


Augusti! :S

Hjälp! Är det redan Augsti?!

 

Denna månaden så kommer det va rätt gött, faktiskt, ändå :)

För jag ska jobba ca 2.5 vecka..å de e ju rätt okej ändå, så får man lite pengar i september. Skolan börjar den 15:e, fast den 18:e för mig (fast då ska jag jobba)...får lön den 19:e nästa vecka. Fan, va jag har blivit pank!

 

Jag planerar följande; Maratonrock/Ullared/Lager 157/Matfestival/Roger/Sofia Q/Bröllop/kotta

 

Förövrigt så händer inget spännande alls, mer än att man på jobbet spridit ut att jag och Daniel gjort slut. Ha, de va kul, sen va de några pojkar som slog mig i huvedet igår. Dumma ungar. Sen händer det konstiga grejjer, vi tror att de på HK spenderar så mycket tid med varandra att oxå deras mens anpassats därefter. Därför får hela den kvinnliga delen aggressionsuttryckande temprament samtidigit. We need to shower u bitches! tycker att vi ska kotta till 12.00 ha vår luch och gå ut kl. 12.50, men jag vägrar att sitta dränkt i svett och ludd och måla barn hela eftermiddagen!

 

Ja, flyg mina små änglar!


If I could have one wish I'd die like this

Here I am on trains of solace
The moment I could win
Oh it's so dumb that I'm intrigued by the thunder
and the lightning comes streaming into our home
but oh a summer of our own
it's been done
it's been done
and oh I'm so proud of loving, again

It's been done

Wishing I was yours forever
Can we rely on love?
I was lost, cut underneath by another
and the feeling that crept into our home
but oh a winter of our own
it's been done
it's been done
and oh I'm so proud of living, again

crossing your heart and hope to die
the skin I'm touching will never die
crossing your heart and hope to die
the skin I'm touching will never die

And oh a winter of our own
it's been done
it's been done
and oh I'm so proud of loving again

crossing your heart and hope to die
the skin I'm touching will never die
crossing your heart and hope to die
the skin I'm touching will never die.

hits