Nu händer det saker igen

I måndags ringde de från Stenstorpsskolan och undrade om jag kunde ta två spanska lektioner på tisdagen, då läraren skulle följa med sitt barn till doktorn. Självklart! Kan ingen spanske men.,... jag hade iaf de där två lektionerna.
När jag kom till expeditionen och hämtade nyckeln på tisdagen, så undrade de Igen om jag kunde ta 7 lektioner till i spanska och so. :) jaa!!
Jag tjänar ungefär 100:- per lektion så denna veckan blev jag väl ungefär 900:- rikare. MEN...


På tisdagen ,iaf, när jag mellan lektionerna försökte äta min medhavda lunch så ringde min mobil. Det var någon snubbe från WeCall i Falköping som undrade om jag fortfarande var intresserad av att jobba. Ok? Jag skickade papprena för hur längesedan som helst, men visst, jag tackade ja till att komma på intervju på torsdag morgon.
(Det visade sig att det var just den arbetsplatsen där Ylva Mattson, fredrik Hildingsson och Maria Elmvall sommarjobbat. tyvärr tyckte jag nog att det inte riktigt var ett deltidsjobb som passade mig. INGEN GRUNDLÖN. skam.  om de tyckte att man sålde bra kunde man få 50:- som grundlön i timman och sålde man inte så bra så kunde de kicka en när de vill. typ. jag gick visst med på att komma på utbildning nu på måndag ,den 5 september, men jag ska ringa på söndag å säga att jag ångrat mig. hemska arbetsplats!)


Jag och Zandra Westergren har förresten anmält oss till Audition till en ensemble som skall ingå i en musikal " A New York Life" som skall sättas upp på vara konserthus nu i höst. Audition är imorgon kl. 11 i Music factory i Skara. Man var tvungen att ha valt en låt som man skall framföra och ja.  är inte så nervös, men vill helst bara vara med om Zandra också är med, vi är ju choir-buddies!!


Sedan kanske jag måste skriva också att Katedralskolans elevråd undrade om Adrian's Apartment ville spela på deras gymnasiedisco på Olins kök och bara i Skara den 23 september. Adrian's Apartment - 1 tackade ja... om någon vill följa med och hålla oss i handen for free? :D


Jag och Ilma var på PowerYoga igår och det var skitbra faktiskt, mina armar slokade efter tio minuter elelr så, men ändå! kändes inget men ändå så bra! Jag vill fortsätta, men Ilma kan inte än, men om någon är intresserad så sitter jag här och tittar på molnen så länge.....


Daniel har byggdagar ibland på schemat och då är det himla jobbigt att gå upp på morgonen, då han måste hinna med bussen som går kl. 06.00. Eftersom att han är så himla redig så går han alltid upp en timma innan.... fast det händer att han somnar om ibland också.. eller daskar till klockan så att den gömmer sig.. :) men nu har han väl slumrat till på soffan eller nåt. Överraskning imorgom då älskling?


Slutligen.
Allsång i Plantis. Så fruktansvärt orättvist! Där fanns fyra lokala förmågor varav jag och klas whiljergård representerade ett nummer. Alla lokala förmågor fick 500:- var, utom jag och Klas, what have we done?! Klas är modig så han konfronterade Anders Mårtensson, vi har 1000:- att hämta ut tillsammans på Turistbyrån i Falköping, but when?

Over ANd Out

Sophia Bengtsson

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits