sO tIred

Idag.

 

Slappat i solen med Stina som nöp mej i armarna och sprang som en galning tills hon kultade lver sin vattenskål, då blev hon blöt och även lite lessen och kinkig.

Trots att hon är hur söt som helst så blir jag bara mer och mer trött, men man blir faktiskt fruktansvärt glad när allt jobb ger resultat och hon faktiskt börjar lyssna på sitt namn! Halleluja!

 

Det är inte mycket som händer när man är lycklig student, imorron ska jag iaf åka till skolan å hämta mina betyg, sen sätter ag aldrig mer min fot där,,,,förhoppningsvis =)

Syjuntamöte i Torbjörntorp på fredag, tyvärr alla småttingar, We diss your party at,,, Plantis? hehe

 

 


 

 

Vill ni ha restips inför sommaren så har jag letat fram de här, till en artikel i SLA på måndag, sista uppslaget för iår :)

 

  1. Sista minuten resa
Det finns alltid ett antal sista-minuten resor kvar att hitta för den som har väskorna packade och är redo att åka. På
www.aftonbladet.se kan du just nu få hjälp via www.reseguiden.se för att hitta resor till priset av 500 kr. På www.apollo.se kan du också hitta enkelresor från 198 kr. 

www.lastminute.com

      www.ryanair.se
      www.travelpartner.se
      www.always.se

  1. Fritidskort
Du som inte fyllt 20 reser för 5.10 kronor om dagen i hela Västra Götaland under hela sommaren. Fritidskortet gäller i 100 dagar och du kan åka buss och tåg på det.
Pris 510 kr
www.vasttrafik.se

  1. Regionen runt 24 timmar
Biljetten gäller i 24 timmar från det att resan startar på alla bussar, tåg (ej X2000), båtar, spårvagnar och vissa av Swebus Expressbussar i hela Västra Götaland.
Pris 225 kr
www.vasttrafik.se


  1. Stena Line

      Res med Stena Line till Danmark och Tyskland över dagen från Göteborg!

Det går båtar ett antal gånger om dagen och priset för en vuxen person är ca 300 kr.

www.stenaline.se

  

  1. Backpacking

Är du över 18 år och har inget speciellt att göra i sommar? På www.backpacking.se och www.statravel.se får du tips om hur du på billigaste sätt kan resa runt med ryggsäcken genom Europa i sommar. Där får du också tips från andra ungdomar som gjort liknande resor.

 
  1. Bila med kompisarna

Dra ihop ett kompisgäng, varav en har körkort och lasta bilen full. Bila en sväng i Sverige eller kanske till Danmark eller Tyskland. Man kan spara många pengar på att leva på pasta och campa när man är många som delar.

www.sembo.se får du veta mer.


 

Åjo, Adrian's Apartment skiva finns att inhandla på Filmstallet i Falköping om ni är nyfikna :P

            jag+d                   


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits