tjolahopp så rider vi!

1. Jag läser tillsammans med Ilma och själv och med Linda och Ellen Westerberg ; Svenska B, Engelska A, Engelska B och Matte A :S


2. Roger, God, jag hoppas verkligen att du får de bra där nere! hemlängtan är fan inte kul, men du är en kul kille så du klarar det! :)


3. Idag provred jag hästen som mina grannar köpt. En vallack/fjording/11 år/heter Musse/ och inte alls för fet som många av dem blir MEN om han var skänkeldöv. MEN det går nog bra ändå, för jag vill jättegärna komma igång med ridningen och om grannen får som hon vill så börjar jag snart rida den en gång i veckan då ägaren är på konfirmationskurs!


4. Idag var det Idol på tvn, fast jag missade starten för att jag kom lite senare hem från ridningen. Men jag känder allt igen en där, Daniel, som gick ut musik i skövde iår, eller var det förra året? ajja, undrar hur det gick (vi jobbade på mcdonalds ihop förra sommaren)...men Idol är alltid kul, synd bara att det är lite mindre kul iår..'


5. Idag har jag också ägna mig åt att vicka i Spanska på Stenstorpsskolan, inte för att jag kan ett ord spanska,,,men tålamod hade jag med de små grisarna ändå. Jag lät dem sitta precis vart de vill (vilket var ett misstag) och då var det självklart en kille som fick sitta själv. Så dåligt samvete jag fick! Han såg så ledsen ut hela lektionen och jag kunde inget göra. Jag ska antagligen ha dem imorgon med, I spanska och då ska jag minsann se till att de sitter flera tillsammans!  Jag ska också vicka resterande eftermiddagar av denna veckan i SO *wuhu... n ågot jag kan iaf. MEN Frejman tyckte att jag skulle hålla föredrag å grejjer om när jag var i Polen och besökt Auschwitz,,, men jag tror jag föredrar diskussioner... det är kul!...tycker jag iaf, bättre än att hålla i en oförberedd lektion om judendomen! vi får se vad det blir, men alla minns väl nutidfrågorna ;)


6. Martina och Fredrik är i Grekland nu, ligger äskert och solar på någon strand ... tar månskenspromenader och sånt där annat gulligt som man gör. Daniel...?

Godnatt nu! pusselå sluskel!!


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits